Tekstilne patosnice

Tekstilne (tepih) patosnice koje prodajemo su vrhunskog kvaliteta materijala i dizajna. Auto tepisi ili patosnice izgledaju lepše od gume ili poliuretana, zadržavaju više prašine, sprečavaju klizanje i ne gube oblik ako se pravilno osuše zimi. Materijali tekstilnih tepih auto patosnica u našoj ponudi su prve klase i svi materijali su ispitani i poseduju sertifikate. Izaberite između tipskih ili univerzalnih tekstilnih patosnica za Vaš automobil.

Naša prodavnica postoji više od 15 godina, što predstavlja svojevrstan garant kvaliteta naših proizvoda i usluga. Tepih auto patosnice možete pronaći za sve modele automobila. Trudimo se da svi artikli budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.​

Poručivanje tekstilnih patosnica

Poručivanje tekstilnih tepih patosnica za Vaš auto je vema lako, brzo i bezbedno. Ubacivanjem u korpu željenog proizvoda samo pratite instrukcije za popunjavanje polja i možete izvršiti kupovinu. Naša korisnička podrška će Vas nakon evidentirane narudžbine kontaktirati i proveriti sve detalje porudžbine.