Gumene patosnice

Gumene patosnice su veoma popularne među prostirkama jer ne samo da se lako peru, već su i pristupačne i nude potpunu zaštitu od zagađivača. Patosnice od gume imaju prosečan životni vek od 2 do 3 godine. Gumene auto patosnice efikasno podnose upotrebu i u najzahtevnijim klimatskim uslovima, što ih čini odličnom opcijom za zaštitu unutrašnjosti vašeg automobila. Naša ponuda gumenih patosnica se sazniva na tipskom i univerzalnim dizajnu za sve modele automobila.

Naša prodavnica postoji više od 15 godina, što predstavlja svojevrstan garant kvaliteta naših proizvoda i usluga. Gumene auto patosnice možete pronaći za sve modele automobila. Trudimo se da svi artikli budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.​

Poručivanje gumenih patosnica

Poručivanje gumenih patosnica za Vaš auto je vema lako, brzo i bezbedno. Ubacivanjem u korpu željenog proizvoda samo pratite instrukcije za popunjavanje polja i možete izvršiti kupovinu. Naša korisnička podrška će Vas nakon evidentirane narudžbine kontaktirati i proveriti sve detalje porudžbine.